47.8066$ 0.00%
55.2385€ 0.00%
64.7506£ 0.00%

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında 5 Ekim Cumartesi günü Mersin’de karşılaşacağı Trabzonspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, Hataysporlu futbolcular, idmanlarını Erdemli Atış Poligonu’ndaki sahada gerçekleştiriyor.
Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan idman, futbolcuların taktik çalışmalarıyla dolu geçti. Antrenman, toplamda 1 saat 35 dakika sürdü ve oyuncuların performansı göz doldurdu. Hatayspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın tamamlayarak, maça en iyi şekilde hazır olmayı hedefliyor.

Mersin’de oynanacak olan bu kritik karşılaşma, Hatayspor’un sezon hedefleri açısından büyük önem taşıyor.
Mersin’de Dron Destekli Asayiş Uygulaması
1
Yenişehir Belediyesi Kütüphane Ve Taziyeevinden Oluşan Kompleksin Temelini Attı
101372 kez okundu
2
Mersin’de Türk Kızılayı Kan Bağışı Hedefleri ve Önemli Açıklamalar
59412 kez okundu
3
Mersin’de Hatayspor’un Sivasspor Maçı Hazırlıkları
1152 kez okundu
4
Mersin’de yolcu otobüsünde çıkan yangın söndürüldü
743 kez okundu
5
Mersin’de Dini Nikahlı Eşi Tarafından Boğulan Kadın Cinayeti
603 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.