43.9704$ 0.00%
51.1013€ 0.00%
58.6375£ 0.00%
Mersin’de, bazı otellerin internet sayfalarını kopyalayarak sosyal medya platformlarında sahte ilanlar verip dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, bu kişiler, kentte faaliyet gösteren otellerin resmi web sitelerinden aldıkları bilgileri kullanarak, vatandaşları dolandırıp haksız kazanç elde etmeye çalıştı.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda 7 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda, şüphelilerin kullandığı 13 cep telefonu, 13 SIM kart, bir adet dizüstü bilgisayar ve çeşitli banka kartları ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan yargılama sürecinin ardından 5 şüpheli tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyon, dolandırıcılığa karşı yürütülen mücadelenin bir parçası olarak dikkat çekti.
Mersin’de Trafik Kazası: 4 Yaralı
1
Yenişehir Belediyesi Kütüphane Ve Taziyeevinden Oluşan Kompleksin Temelini Attı
77822 kez okundu
2
Mersin’de Türk Kızılayı Kan Bağışı Hedefleri ve Önemli Açıklamalar
52657 kez okundu
3
Mersin’de Hatayspor’un Sivasspor Maçı Hazırlıkları
1092 kez okundu
4
Mersin’de yolcu otobüsünde çıkan yangın söndürüldü
693 kez okundu
5
Mersin’de Dini Nikahlı Eşi Tarafından Boğulan Kadın Cinayeti
533 kez okundu