43.2814$ 0.00%
50.8019€ 0.00%
58.5667£ 0.00%
Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda 5 ton kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili olarak kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’a sahte bandrollü kıyılmış tütün sevkiyatı yapılacağına dair istihbarat alındı. Bu bilgi üzerine jandarma ekipleri hemen harekete geçti ve detaylı bir çalışma başlattı.
Ekipler, tütün sevkiyatı yapılacağı bilgisi doğrultusunda, Tarsus ilçesinde bir kamyonu takibe aldı. Yapılan takip sonucunda, şüpheli kamyon durduruldu ve yapılan aramada 5 ton kaçak tütün ele geçirildi. Bu durum, jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Gözaltına alınan sürücü, işlemleri için jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Hatayspor’un Deplasman Hedefi: Konyaspor Maçı
1
Yenişehir Belediyesi Kütüphane Ve Taziyeevinden Oluşan Kompleksin Temelini Attı
68996 kez okundu
2
Mersin’de Türk Kızılayı Kan Bağışı Hedefleri ve Önemli Açıklamalar
48593 kez okundu
3
Mersin’de Hatayspor’un Sivasspor Maçı Hazırlıkları
1070 kez okundu
4
Mersin’de yolcu otobüsünde çıkan yangın söndürüldü
677 kez okundu
5
Mersin’de Dini Nikahlı Eşi Tarafından Boğulan Kadın Cinayeti
512 kez okundu