43.9640$ 0.00%
51.5665€ 0.00%
58.9286£ 0.00%
Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen silahlı kargaşa sonucunda 1’i ağır olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı. Olay, Tekeliören Mahallesi’nde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başlayan tartışma ile patlak verdi.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte, M.P. adındaki bir kişi pompalı tüfeğiyle ateş açtı. Bu saldırı sonucunda, M.P.’nin kardeşi, tartıştığı kişilerden B.B. ve A.A.B. ile olay yerinde bulunan F.K. yaralandı. Silah seslerini duyan çevredekilerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine, bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kavga sırasında ağır yaralanan M.P. ile B.B, A.A.B. ve F.K., sağlık ekipleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan acil müdahalenin ardından, durumu kritik olan B.B. ve F.K. Mersin’deki diğer hastanelere sevk edildi.
Olayla ilgili olarak M.P. gözaltına alınırken, jandarma olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor. İlgili yetkililer, konuyla ilgili olarak daha fazla bilgi vermek üzere çalışmalarını sürdürmektedir.
Mersin’de bir kişi eşini ve kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü
1
Yenişehir Belediyesi Kütüphane Ve Taziyeevinden Oluşan Kompleksin Temelini Attı
77813 kez okundu
2
Mersin’de Türk Kızılayı Kan Bağışı Hedefleri ve Önemli Açıklamalar
52642 kez okundu
3
Mersin’de Hatayspor’un Sivasspor Maçı Hazırlıkları
1092 kez okundu
4
Mersin’de yolcu otobüsünde çıkan yangın söndürüldü
693 kez okundu
5
Mersin’de Dini Nikahlı Eşi Tarafından Boğulan Kadın Cinayeti
533 kez okundu