42.6110$ 0.00%
49.9909€ 0.00%
57.1200£ 0.00%

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla, vatandaşlara fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.
Etkinlikte, katılımcılara harnup ve badem fidanları dağıtıldı. Bu tür organizasyonlar, ağaçlandırma bilincini artırmak ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla büyük önem taşıyor.

Fidan dağıtım etkinliği, yalnızca çevre dostu bir yaklaşım sergilemekle kalmayıp, aynı zamanda yerel halkın da fidan dikimi konusunda teşvik edilmesini sağladı. Bu bağlamda, fidanların özenle seçilmesi ve dağıtımı, çevreye olan katkının artırılması açısından önemli bir adım oldu.
Etkinlikte yer alan vatandaşlar, fidanların geleceğe bırakılacak en değerli miras olduğunu vurgulayarak, ağaçlandırma çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.
Mersin’de Lösemili Çocuklarla Anlamlı Etkinlik
1
Yenişehir Belediyesi Kütüphane Ve Taziyeevinden Oluşan Kompleksin Temelini Attı
61694 kez okundu
2
Mersin’de Türk Kızılayı Kan Bağışı Hedefleri ve Önemli Açıklamalar
45025 kez okundu
3
Mersin’de Hatayspor’un Sivasspor Maçı Hazırlıkları
1057 kez okundu
4
Mersin’de yolcu otobüsünde çıkan yangın söndürüldü
659 kez okundu
5
Mersin’de Yayaya Çarpan Sürücü Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı
495 kez okundu